ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Пиенето на кафе е неизменно на мода повече от 200 години, а остава най-лесния начин за сближаване и комуникация.
В зависимост от страната в която се употребява са познати  много напитки и рецепти за тяхнотото приготвяне, които повечето професионалисти - бармани познават и владеят: espresso, black, cappuccino, late, irish, wienna, mocachino, turco  и мн.др. Италиянците пият късо еспресо, Американците - черно кафе, Испанците и португалците горещо с мляко или без,  и имат поне 10 наименования за напитката кафе…

Основа на всички напитки, които се приготвят от кафе е ароматната чаша кафе.  Направата й е сложен и дълъг процес, който е свързан с познания и квалифициран труд  на много хора.

За да постигнем заедно с нашите клиенти винаги отличен резултат за всяка кафе напитка, сервирана в тяхната кафетерия или бар, спазваме условията от които зависи ароматната чаша с кафе :

  • 30% от кафето  и неговия грамаж  - кафе Matinee  е с  гарнатирано качество и отговаря на вкусовете и предпочитанията на Вас и Вашите клиенти. Като избирате кафе Matinee имате превъзходна комбинация от кафеени зърна с богат и силен аромат с отличен вкус. Препоръчваме Ви да използвате 7-8 гр. мляно кафе за една доза.
  • 30% от техническо състояние на кафе-машината – Предлагаме на нашите клиенти професионална консултация по нейната подръжка, настройка в оптимални технически параметри.

  • 30% от точна едрина на смилане – Осигуряваме прецизна настройка на режещите дискове на кафемелачките.

  • 10% от уменията на бармана – Предлагаме обучение при експлоатация на  кафе-машини, кафемелачки, майсторство при правенето на кафе.

  • 1% - лично отношение на този който го приготвя и сервира – Прави се с желание, поднася се с внимание, усмивка и настроение. J

Достигнахме заедно до 101% гарантирано удовоствие и превъзходната чаша ароматно кафе Matinee.
    

 
  Потърсете ни на 0700 13 013
Cafematinee.com - безплатна доставка до Вашето заведение, магазин или офис
   
 
Уеб Дизайн и програмиране - DS42.net